Fälgar i Rimbo

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Rimbo - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Rimbo. Om du befinner dig i eller i närheten av Rimbo och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Rimbo. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Rimbo.
Annons:

Fälgar i Rimbo

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Rimbo.

Euromaster
Finstavägen 3
762 51 Rimbo


Storvreta Däck & Bilverkstad
Starrhammarvägen 12
762 95 Rimbo

Annons:

Begagnade fälgar i Rimbo

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Rimbo. För att ta reda på vilka däckföretag i Rimbo som eventuellt säljer begagnade fälgar i Rimbo rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Rimbo

I Rimbo fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Rimbo.

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Här kan du också läsa mer om Rimbo om du vill veta mer om Rimbo som inte handlar om fälgar.

I Rimbo fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Rimbo som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: