Fälgar i Rönninge

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Rönninge - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Rönninge. Om du befinner dig i eller i närheten av Rönninge och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Rönninge. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Rönninge.
Annons:

Fälgar i Rönninge

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Rönninge.

Mekonomen Bilverkstad
Bergsv. 47
144 31 RÖNNINGE


Rönninge AutoCenter AB
Tvärv. 2
144 40 RÖNNINGE

Annons:

Begagnade fälgar i Rönninge

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Rönninge. För att ta reda på vilka däckföretag i Rönninge som eventuellt säljer begagnade fälgar i Rönninge rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Rönninge

I Rönninge fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Rönninge.

Rönninge är en kommundel och tidigare tätort i Salems kommun, Stockholms län. Numera anses Rönninge i befolkningsstatistiskt hänseende vara sammanvuxet med tätorten Tumba. Namnet "Rönninge" förekommer första gången i slutet av 1500-talet som benämning på ett nyanlagt torp underställt Uttringe.

Yta: 7,57 km2
Invånarantal: 15 205, år 2010

Här kan du också läsa mer om Rönninge om du vill veta mer om Rönninge som inte handlar om fälgar.

I Rönninge fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Rönninge som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: