Fälgar i Rosersberg

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Rosersberg - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Rosersberg. Om du befinner dig i eller i närheten av Rosersberg och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Rosersberg. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Rosersberg.
Annons:

Fälgar i Rosersberg

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Rosersberg.

Hagalunds Bilverkstad AB
Norrsundav. 210
195 72 Rosersberg

Annons:

Begagnade fälgar i Rosersberg

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Rosersberg. För att ta reda på vilka däckföretag i Rosersberg som eventuellt säljer begagnade fälgar i Rosersberg rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Rosersberg

I Rosersberg fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Rosersberg.

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun som ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Strax utanför tätorten finns Rosersbergs slott, Anstalten Storboda, Räddningsskolan i Rosersberg.[2] och ett stort industriområde med bl.a. logistikcenter, kombiterminal och postterminal.

Yta: 183,62 hektar
Invånarantal: 1 671, år 2010

Här kan du också läsa mer om Rosersberg om du vill veta mer om Rosersberg som inte handlar om fälgar.

I Rosersberg fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Rosersberg som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: