Fälgar i Saltsjöbaden

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Saltsjöbaden - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Saltsjöbaden. Om du befinner dig i eller i närheten av Saltsjöbaden och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Saltsjöbaden. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Saltsjöbaden.
Annons:

Fälgar i Saltsjöbaden

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Saltsjöbaden.

SaltsjöBil AB
Torgg. 4
133 31 SALTSJÖBADEN

Annons:

Begagnade fälgar i Saltsjöbaden

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Saltsjöbaden. För att ta reda på vilka däckföretag i Saltsjöbaden som eventuellt säljer begagnade fälgar i Saltsjöbaden rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Saltsjöbaden

I Saltsjöbaden fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Saltsjöbaden.

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

Här kan du också läsa mer om Saltsjöbaden om du vill veta mer om Saltsjöbaden som inte handlar om fälgar.

I Saltsjöbaden fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Saltsjöbaden som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: