Fälgar i Segeltorp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Segeltorp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Segeltorp. Om du befinner dig i eller i närheten av Segeltorp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Segeltorp. Sammanlagt finns det 8 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Segeltorp.
Annons:

Fälgar i Segeltorp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Segeltorp.

Segeltorps Bil - Däck - Rekond
G. Södertäljev. 132
141 71 SEGELTORP


Ljusstyrkan AB
Tjäderv. 49
141 72 Segeltorp


Volkswagen Smista
Smista Allé 13
141 74 Segeltorp


Mekonomen Fleet AB
Smista Allé 11
141 74 Segeltorp


Crt Service AB
Restav. 3
141 73 SEGELTORP


Broms & Toppservice AB
Hagv. 63
141 70 Segeltorp


Porsche Center Stockholm
Smista Allé 44
141 74 Segeltorp


Hedin Bil
Smista Allé 36
141 74 Segeltorp

Annons:

Begagnade fälgar i Segeltorp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Segeltorp. För att ta reda på vilka däckföretag i Segeltorp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Segeltorp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Segeltorp

I Segeltorp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Segeltorp.

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Här kan du också läsa mer om Segeltorp om du vill veta mer om Segeltorp som inte handlar om fälgar.

I Segeltorp fann vi totalt 8 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Segeltorp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: