Fälgar i Skå

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Skå - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Skå. Om du befinner dig i eller i närheten av Skå och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Skå. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Skå.
Annons:

Fälgar i Skå

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Skå.

Svanhagens Bil- & Däckservice
Mörbyv. 1
179 75 SKÅ


OKQ8
Färentunav. 105
179 75 SKÅ

Annons:

Begagnade fälgar i Skå

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Skå. För att ta reda på vilka däckföretag i Skå som eventuellt säljer begagnade fälgar i Skå rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Skå

I Skå fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Skå.

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Här kan du också läsa mer om Skå om du vill veta mer om Skå som inte handlar om fälgar.

I Skå fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Skå som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: