Fälgar i Skarpnäck

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Skarpnäck - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Skarpnäck. Om du befinner dig i eller i närheten av Skarpnäck och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Skarpnäck. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Skarpnäck.
Annons:

Fälgar i Skarpnäck

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Skarpnäck.

Sköndals Däck
Flygfältsg. 13
128 30 Skarpnäck


Bestlink Services
Fraktflygarg. 18
128 30 Skarpnäck


Vianor
Flygfältsg. 18
128 30 Skarpnäck


Kyrkbyns Autocenter/Mekonomen
Skarpnäcks Allé 54
128 33 SKARPNÄCK

Annons:

Begagnade fälgar i Skarpnäck

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Skarpnäck. För att ta reda på vilka däckföretag i Skarpnäck som eventuellt säljer begagnade fälgar i Skarpnäck rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Skarpnäck

I Skarpnäck fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Skarpnäck.

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skarpnäck om du vill veta mer om Skarpnäck som inte handlar om fälgar.

I Skarpnäck fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Skarpnäck som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: