Fälgar i Skogås

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Skogås - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Skogås. Om du befinner dig i eller i närheten av Skogås och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Skogås. Sammanlagt finns det 8 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Skogås.
Annons:

Fälgar i Skogås

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Skogås.

Amd Bilcenter AB
Fräsarvägen 3
142 50 SKOGÅS


Intera Fälgar & Däck AB
Smärgelv. 3
142 50 SKOGÅS


M.E.Q. Bildelar AB
Duettv. 38
142 40 Skogås


Länna Bilcenter AB
Fräsarv. 1
142 50 SKOGÅS


Vasilis El och Gummi
Fäbodv. 12
142 33 Skogås


Jacobs Bilservice AB
Speditionsv. 25
142 50 SKOGÅS


Gladö Bilskrot AB
Solängsv. 9
142 91 Skogås


Stockholms MC skadecenter HB
Fräsarv. 10
142 50 SKOGÅS

Annons:

Begagnade fälgar i Skogås

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Skogås. För att ta reda på vilka däckföretag i Skogås som eventuellt säljer begagnade fälgar i Skogås rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Skogås

I Skogås fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Skogås.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här kan du också läsa mer om Skogås om du vill veta mer om Skogås som inte handlar om fälgar.

I Skogås fann vi totalt 8 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Skogås som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: