Fälgar i Solna

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Solna - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Solna. Om du befinner dig i eller i närheten av Solna och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Solna. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Solna.
Annons:

Fälgar i Solna

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Solna.

Bergshamra Bil & Motor AB
Kungshamrav. 1
170 70 Solna


Nässéns Bilservice
Johan Enbergs v. 2
171 61 SOLNA


Direct Connection Bilservice AB
Svetsarv. 1 -3
171 41 SOLNA


Mekonomen
Anderstorpsv. 14
171 54 SOLNA


Bildäck i Järvastaden
Enköpingsv. 14
170 68 SOLNA


DäckPartner AB
Gårdsv. 2
169 70 Solna


Autoteknik Solna
S. Långg. 31
169 59 SOLNA

Annons:

Begagnade fälgar i Solna

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Solna. För att ta reda på vilka däckföretag i Solna som eventuellt säljer begagnade fälgar i Solna rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Solna

I Solna fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du också läsa mer om Solna om du vill veta mer om Solna som inte handlar om fälgar.

I Solna fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Solna som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: