Fälgar i Stenhamra

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Stenhamra - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Stenhamra. Om du befinner dig i eller i närheten av Stenhamra och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Stenhamra. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Stenhamra.
Annons:

Fälgar i Stenhamra

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Stenhamra.

Kjell Perninge AB
Alviksv. 4
179 62 Stenhamra

Annons:

Begagnade fälgar i Stenhamra

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Stenhamra. För att ta reda på vilka däckföretag i Stenhamra som eventuellt säljer begagnade fälgar i Stenhamra rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Stenhamra

I Stenhamra fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Stenhamra.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du också läsa mer om Stenhamra om du vill veta mer om Stenhamra som inte handlar om fälgar.

I Stenhamra fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Stenhamra som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: