Fälgar i Stockholm

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Stockholm - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Stockholm. Om du befinner dig i eller i närheten av Stockholm och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Stockholm. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Stockholm.
Annons:

Fälgar i Stockholm

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Stockholm.

Söderdäck AB
Tegelviksg. 14
116 41 STOCKHOLM


Geting Däck & Bilservice AB
Rosenlundsg. 50
118 63 STOCKHOLM


Ring-Acke Däckservice AB
Nytorgsg. 31
116 40 Stockholm

Annons:

Begagnade fälgar i Stockholm

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Stockholm. För att ta reda på vilka däckföretag i Stockholm som eventuellt säljer begagnade fälgar i Stockholm rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Stockholm

I Stockholm fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du också läsa mer om Stockholm om du vill veta mer om Stockholm som inte handlar om fälgar.

I Stockholm fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Stockholm som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: