Fälgar i Tullinge

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Tullinge - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Tullinge. Om du befinner dig i eller i närheten av Tullinge och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Tullinge. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Tullinge.
Annons:

Fälgar i Tullinge

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Tullinge.

Tullinge Däck AB
Sadelmakarv. 9
146 33 TULLINGE


Flemingsbergs Däckservice AB/Däckpartner
Mekanikerv. 17
146 33 TULLINGE


Trivselbil AB
Sadelmakarv. 11
146 33 TULLINGE

Annons:

Begagnade fälgar i Tullinge

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Tullinge. För att ta reda på vilka däckföretag i Tullinge som eventuellt säljer begagnade fälgar i Tullinge rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Tullinge

I Tullinge fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Tullinge.

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånarantal: 17 649, år 2013

Här kan du också läsa mer om Tullinge om du vill veta mer om Tullinge som inte handlar om fälgar.

I Tullinge fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Tullinge som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: