Fälgar i Tumba

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Tumba - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Tumba. Om du befinner dig i eller i närheten av Tumba och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Tumba. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Tumba.
Annons:

Fälgar i Tumba

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Tumba.

J Bergström Bil & Däckservice
Skyttbrinksv. 24
147 39 TUMBA


Ellte Bil & Försäljnings AB
Skyttbrinksv. 33
147 39 TUMBA


Tumbadäck AB
Grödingev. 53 A
147 31 TUMBA


Tumba Gummiverkstad AB/Däckpartner
Tunabergsv. 6
147 43 Tumba


Däckia
Bergfotsv. 21
147 33 TUMBA

Annons:

Begagnade fälgar i Tumba

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Tumba. För att ta reda på vilka däckföretag i Tumba som eventuellt säljer begagnade fälgar i Tumba rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Tumba

I Tumba fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tumba om du vill veta mer om Tumba som inte handlar om fälgar.

I Tumba fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Tumba som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: