Fälgar i Tungelsta

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Tungelsta - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Tungelsta. Om du befinner dig i eller i närheten av Tungelsta och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Tungelsta. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Tungelsta.
Annons:

Fälgar i Tungelsta

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Tungelsta.

Kar-Q Bilel och Motorteknik
Allév. 38
137 56 TUNGELSTA

Annons:

Begagnade fälgar i Tungelsta

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Tungelsta. För att ta reda på vilka däckföretag i Tungelsta som eventuellt säljer begagnade fälgar i Tungelsta rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Tungelsta

I Tungelsta fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Tungelsta.

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Här kan du också läsa mer om Tungelsta om du vill veta mer om Tungelsta som inte handlar om fälgar.

I Tungelsta fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Tungelsta som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: