Fälgar i Väddö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Väddö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Väddö. Om du befinner dig i eller i närheten av Väddö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Väddö. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Väddö.
Annons:

Fälgar i Väddö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Väddö.

Christers Bilverkstad
Edeby byväg 10
764 91 VÄDDÖ


Stefan Andersson Bilverkstad
Norrtäljev. 31
764 30 Väddö

Annons:

Begagnade fälgar i Väddö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Väddö. För att ta reda på vilka däckföretag i Väddö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Väddö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Väddö

I Väddö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Väddö.

Väddö (Wäddö) är den norra delen av en ö i norra Roslagen (i Norrtälje kommun) och ligger cirka 10 mil nordost om Stockholm. Väddö ingår i Väddö socken som tillhör gamla Väddö och Häverö skeppslag. I söder övergår Väddö till Granö, Barnens ö (Lingslättö) och Björkö och i norr finns broförbindelse till Fogdö och Singö.

Yta: 12 790 hektar
Invånarantal: 3000, år 2010

Här kan du också läsa mer om Väddö om du vill veta mer om Väddö som inte handlar om fälgar.

I Väddö fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Väddö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: