Fälgar i Vallentuna

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vallentuna - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vallentuna. Om du befinner dig i eller i närheten av Vallentuna och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vallentuna. Sammanlagt finns det 8 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vallentuna.
Annons:

Fälgar i Vallentuna

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vallentuna.

Min Bil
Moränv. 13
186 40 VALLENTUNA


Nestors Bil AB
Galgbacksv. 10
186 30 Vallentuna


Bilskrotarna
Okvistav. 11
186 40 VALLENTUNA


Däckia
Moränv. 9
186 40 VALLENTUNA


Mixon Bilservice
Vargmötesv. 20
186 30 Vallentuna


Bromma & Botkyrka Bilskrot AB
Okvistav. 11
186 40 VALLENTUNA


MECA
Okvistav. 24
186 40 VALLENTUNA


Mekonomen Bilverkstad
Galgbacksv. 10
186 30 Vallentuna

Annons:

Begagnade fälgar i Vallentuna

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vallentuna. För att ta reda på vilka däckföretag i Vallentuna som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vallentuna rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vallentuna

I Vallentuna fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vallentuna.

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vallentuna om du vill veta mer om Vallentuna som inte handlar om fälgar.

I Vallentuna fann vi totalt 8 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vallentuna som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: