Fälgar i Vällingby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vällingby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vällingby. Om du befinner dig i eller i närheten av Vällingby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vällingby. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vällingby.
Annons:

Fälgar i Vällingby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vällingby.

Gummicentralen i Vällingby AB
Jämtlandsg. 155
162 60 VÄLLINGBY


Speedy Bilservice AB
Jämtlandsg. 153
162 60 VÄLLINGBY


P&D Fordonsteknik HB
Förrådsgränd 2
162 50 Vällingby


Reservdelslagret Werner & Björnholm AB
Krossg. 25
162 50 Vällingby


Däckskiftarna
Siktg. 11 vid Coop Forum
162 50 Vällingby


Järnvägs Bil & Däck Service
Dalkärrsleden 17
162 71 VÄLLINGBY


Vinsta Bilservice AB
Förrådsgränd 9
162 50 Vällingby

Annons:

Begagnade fälgar i Vällingby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vällingby. För att ta reda på vilka däckföretag i Vällingby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vällingby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vällingby

I Vällingby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vällingby.

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Här kan du också läsa mer om Vällingby om du vill veta mer om Vällingby som inte handlar om fälgar.

I Vällingby fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vällingby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: