Fälgar i Värmdö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Värmdö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Värmdö. Om du befinner dig i eller i närheten av Värmdö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Värmdö. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Värmdö.
Annons:

Fälgar i Värmdö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Värmdö.

Värmdö Bilskrot/ Värmeanläggningar Stockholm
Älvsbyv. 2
139 52 VÄRMDÖ


Mekonomen
Furubacksv. 2
139 33 Värmdö

Annons:

Begagnade fälgar i Värmdö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Värmdö. För att ta reda på vilka däckföretag i Värmdö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Värmdö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Värmdö

I Värmdö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Värmdö.

Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Yta: 456,58 km2
Invånarantal: 41 107, år 2015

Här kan du också läsa mer om Värmdö om du vill veta mer om Värmdö som inte handlar om fälgar.

I Värmdö fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Värmdö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: