Fälgar i Vaxholm

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vaxholm - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vaxholm. Om du befinner dig i eller i närheten av Vaxholm och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vaxholm. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vaxholm.
Annons:

Fälgar i Vaxholm

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vaxholm.

Däckteam
Nibble 1
185 93 VAXHOLM

Annons:

Begagnade fälgar i Vaxholm

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vaxholm. För att ta reda på vilka däckföretag i Vaxholm som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vaxholm rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vaxholm

I Vaxholm fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vaxholm.

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vaxholm om du vill veta mer om Vaxholm som inte handlar om fälgar.

I Vaxholm fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vaxholm som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: