Fälgar i Vega

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vega - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vega. Om du befinner dig i eller i närheten av Vega och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vega. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vega.
Annons:

Fälgar i Vega

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vega.

Däckbussen.se
Måsöv. 22
136 49 Vega

Annons:

Begagnade fälgar i Vega

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vega. För att ta reda på vilka däckföretag i Vega som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vega rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vega

I Vega fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vega.

Vega är en del av tätorten Stockholm i Haninge kommun. Den gränsar i norr till Länna i Huddinge kommun och i öster till Söderhagen och Drevviken. Vegas folkmängd var 3 665 i december 2009. Orten är bland annat känd för Vegabaren. Restaurangen var från början en korvkiosk och kallades Drive in.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du också läsa mer om Vega om du vill veta mer om Vega som inte handlar om fälgar.

I Vega fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vega som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: