Fälgar i Alunda

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Alunda - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Alunda. Om du befinner dig i eller i närheten av Alunda och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Alunda. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Alunda.
Annons:

Fälgar i Alunda

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Alunda.

RP BIL & DÄCKSERVICE
Fresta 125
747 91 ALUNDA


Lasses Rallyservice HB
Pl 134
747 30 Alunda


ARC Motorsport & Bildelar AB
Foghammarv. 32
747 30 Alunda

Annons:

Begagnade fälgar i Alunda

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Alunda. För att ta reda på vilka däckföretag i Alunda som eventuellt säljer begagnade fälgar i Alunda rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Alunda

I Alunda fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Alunda.

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Här kan du också läsa mer om Alunda om du vill veta mer om Alunda som inte handlar om fälgar.

I Alunda fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Alunda som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: