Fälgar i Bälinge

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bälinge - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bälinge. Om du befinner dig i eller i närheten av Bälinge och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bälinge. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bälinge.
Annons:

Fälgar i Bälinge

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bälinge.

Tuna Däck & Smide
Bälinge-tuna 25
743 86 Bälinge

Annons:

Begagnade fälgar i Bälinge

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bälinge. För att ta reda på vilka däckföretag i Bälinge som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bälinge rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bälinge

I Bälinge fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bälinge.

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bälinge om du vill veta mer om Bälinge som inte handlar om fälgar.

I Bälinge fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bälinge som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: