Fälgar i Hållnäs

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hållnäs - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hållnäs. Om du befinner dig i eller i närheten av Hållnäs och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hållnäs. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hållnäs.
Annons:

Fälgar i Hållnäs

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hållnäs.

Euromaster
Lönnö 202
819 64 Hållnäs

Annons:

Begagnade fälgar i Hållnäs

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hållnäs. För att ta reda på vilka däckföretag i Hållnäs som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hållnäs rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hållnäs

I Hållnäs fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hållnäs.

Edvalla (Hållnäs) är kyrkbyn i Hållnäs socken i Tierps kommun i Uppland. Statistiska centralbyrån klassar orten som småort under namnet Hållnäs. Här ligger Hållnäs kyrka.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 87, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hållnäs om du vill veta mer om Hållnäs som inte handlar om fälgar.

I Hållnäs fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hållnäs som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: