Fälgar i Heby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Heby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Heby. Om du befinner dig i eller i närheten av Heby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Heby. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Heby.
Annons:

Fälgar i Heby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Heby.

Däckia
Brog. 12
744 32 Heby


Heby Däckservice AB
Industriv. 17
744 31 HEBY

Annons:

Begagnade fälgar i Heby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Heby. För att ta reda på vilka däckföretag i Heby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Heby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Heby

I Heby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Heby.

Heby är en tätort i Uppland och centralort i Heby kommun i Uppsala län (före den 1 januari 2007 Västmanlands län). Heby är också kyrkbyn i Västerlövsta socken. Tidigare var Heby ett centrum för tegelbruksindustrin i Sverige.

Yta: 353,85 hektar
Invånarantal: 2550, år 2010

Här kan du också läsa mer om Heby om du vill veta mer om Heby som inte handlar om fälgar.

I Heby fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Heby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: