Fälgar i Knivsta

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Knivsta - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Knivsta. Om du befinner dig i eller i närheten av Knivsta och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Knivsta. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Knivsta.
Annons:

Fälgar i Knivsta

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Knivsta.

Nelins Däck & Allservice AB
Rubanksg. 1 E
741 71 Knivsta


Knivsta Däck AB
Sö Statdomsvägen 3
741 30 KNIVSTA

Annons:

Begagnade fälgar i Knivsta

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Knivsta. För att ta reda på vilka däckföretag i Knivsta som eventuellt säljer begagnade fälgar i Knivsta rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Knivsta

I Knivsta fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du också läsa mer om Knivsta om du vill veta mer om Knivsta som inte handlar om fälgar.

I Knivsta fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Knivsta som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: