Fälgar i Knutby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Knutby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Knutby. Om du befinner dig i eller i närheten av Knutby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Knutby. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Knutby.
Annons:

Fälgar i Knutby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Knutby.

Hammargrens Däck
Bladåkersv. 14
740 12 KNUTBY

Annons:

Begagnade fälgar i Knutby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Knutby. För att ta reda på vilka däckföretag i Knutby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Knutby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Knutby

I Knutby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Knutby.

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Yta: 54,87 hektar
Invånarantal: 564, år 2010

Här kan du också läsa mer om Knutby om du vill veta mer om Knutby som inte handlar om fälgar.

I Knutby fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Knutby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: