Fälgar i Månkarbo

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Månkarbo - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Månkarbo. Om du befinner dig i eller i närheten av Månkarbo och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Månkarbo. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Månkarbo.
Annons:

Fälgar i Månkarbo

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Månkarbo.

Oscars Däck & Verkstad AB/Däckpartner
Fruktvillvägen
815 69 MÅNKARBO

Annons:

Begagnade fälgar i Månkarbo

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Månkarbo. För att ta reda på vilka däckföretag i Månkarbo som eventuellt säljer begagnade fälgar i Månkarbo rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Månkarbo

I Månkarbo fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Månkarbo.

Månkarbo är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Orten ligger cirka 12 km söder om Tierp och 20 kilometer norr om Björklinge i Uppsala kommun. Den gamla E4:an (Länsväg C 600) går genom orten som är belägen ett par kilometer väster om den nuvarande E4 som är motorväg.

Yta: 91,21 hektar
Invånarantal: 666, år 2010

Här kan du också läsa mer om Månkarbo om du vill veta mer om Månkarbo som inte handlar om fälgar.

I Månkarbo fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Månkarbo som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: