Fälgar i Örbyhus

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Örbyhus - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Örbyhus. Om du befinner dig i eller i närheten av Örbyhus och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Örbyhus. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Örbyhus.
Annons:

Fälgar i Örbyhus

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Örbyhus.

Löthmans Däckservice/Däckpartner
Träsängsv. 3
748 41 örbyhus


Bergby Motorcenter AB
Bergby Gård
748 95 ÖRBYHUS


Kims Bil & MC HB
Tegelsmorav. 16
748 42 ÖRBYHUS

Annons:

Begagnade fälgar i Örbyhus

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Örbyhus. För att ta reda på vilka däckföretag i Örbyhus som eventuellt säljer begagnade fälgar i Örbyhus rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Örbyhus

I Örbyhus fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Örbyhus.

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånarantal: 1984, år 2010

Här kan du också läsa mer om Örbyhus om du vill veta mer om Örbyhus som inte handlar om fälgar.

I Örbyhus fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Örbyhus som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: