Fälgar i Österbybruk

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Österbybruk - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Österbybruk. Om du befinner dig i eller i närheten av Österbybruk och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Österbybruk. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Österbybruk.
Annons:

Fälgar i Österbybruk

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Österbybruk.

First Stop Österbybruk
Karl Kihlboms v. 5
748 30 österbybruk


Österby Däck & Allservice AB
Karl Kihlboms v. 5
748 30 österbybruk

Annons:

Begagnade fälgar i Österbybruk

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Österbybruk. För att ta reda på vilka däckföretag i Österbybruk som eventuellt säljer begagnade fälgar i Österbybruk rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Österbybruk

I Österbybruk fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Österbybruk.

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Här kan du också läsa mer om Österbybruk om du vill veta mer om Österbybruk som inte handlar om fälgar.

I Österbybruk fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Österbybruk som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: