Fälgar i Östervåla

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Östervåla - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Östervåla. Om du befinner dig i eller i närheten av Östervåla och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Östervåla. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Östervåla.
Annons:

Fälgar i Östervåla

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Östervåla.

Lövgrens Däck & Bilverkstad AB
Arosv. 1
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:

Begagnade fälgar i Östervåla

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Östervåla. För att ta reda på vilka däckföretag i Östervåla som eventuellt säljer begagnade fälgar i Östervåla rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Östervåla

I Östervåla fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Östervåla.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan du också läsa mer om Östervåla om du vill veta mer om Östervåla som inte handlar om fälgar.

I Östervåla fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Östervåla som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: