Fälgar i Östhammar

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Östhammar - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Östhammar. Om du befinner dig i eller i närheten av Östhammar och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Östhammar. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Östhammar.
Annons:

Fälgar i Östhammar

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Östhammar.

Ad Sverige Bildelar Östhammar AB
Fabriksvägen 9
742 34 östhammar


Östhammar Bil och Motor
Fabriksv. 10
742 34 östhammar


Östhammars Gummiverkstad/Däckpartner
Fabriksv. 1
742 34 östhammar

Annons:

Begagnade fälgar i Östhammar

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Östhammar. För att ta reda på vilka däckföretag i Östhammar som eventuellt säljer begagnade fälgar i Östhammar rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Östhammar

I Östhammar fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Östhammar.

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du också läsa mer om Östhammar om du vill veta mer om Östhammar som inte handlar om fälgar.

I Östhammar fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Östhammar som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: