Fälgar i Skärplinge

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Skärplinge - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Skärplinge. Om du befinner dig i eller i närheten av Skärplinge och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Skärplinge. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Skärplinge.
Annons:

Fälgar i Skärplinge

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Skärplinge.

Hjälmunge Bilverkstad
Skärplinge 406
819 30 SKÄRPLINGE

Annons:

Begagnade fälgar i Skärplinge

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Skärplinge. För att ta reda på vilka däckföretag i Skärplinge som eventuellt säljer begagnade fälgar i Skärplinge rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Skärplinge

I Skärplinge fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Skärplinge.

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skärplinge om du vill veta mer om Skärplinge som inte handlar om fälgar.

I Skärplinge fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Skärplinge som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: