Fälgar i Skokloster

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Skokloster - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Skokloster. Om du befinner dig i eller i närheten av Skokloster och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Skokloster. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Skokloster.
Annons:

Fälgar i Skokloster

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Skokloster.

Mini Verkstad Sverige AB
Mantelv. 9
746 96 SKOKLOSTER

Annons:

Begagnade fälgar i Skokloster

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Skokloster. För att ta reda på vilka däckföretag i Skokloster som eventuellt säljer begagnade fälgar i Skokloster rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Skokloster

I Skokloster fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Skokloster.

Skolklosters socken i Uppland ingick i Håbo härad, ingår sedan 1971 i Håbo kommun och motsvarar från 2016 Skoklosters distrikt. Tätorterna Slottsskogen och Söderskogen samt Skoklosters slott med sockenkyrkan Skoklosters kyrka ligger i socknen.

Yta: 26 km2
Invånarantal: 1742, år 2000

Här kan du också läsa mer om Skokloster om du vill veta mer om Skokloster som inte handlar om fälgar.

I Skokloster fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Skokloster som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: