Fälgar i Skutskär

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Skutskär - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Skutskär. Om du befinner dig i eller i närheten av Skutskär och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Skutskär. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Skutskär.
Annons:

Fälgar i Skutskär

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Skutskär.

CB Bil & Däckservice
Turkiv. 7
814 30 Skutskär


WI Däck & Bilservice
Industrig. 8
814 41 Skutskär

Annons:

Begagnade fälgar i Skutskär

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Skutskär. För att ta reda på vilka däckföretag i Skutskär som eventuellt säljer begagnade fälgar i Skutskär rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Skutskär

I Skutskär fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Skutskär.

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånarantal: 6075, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skutskär om du vill veta mer om Skutskär som inte handlar om fälgar.

I Skutskär fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Skutskär som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: