Fälgar i Tärnsjö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Tärnsjö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Tärnsjö. Om du befinner dig i eller i närheten av Tärnsjö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Tärnsjö. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Tärnsjö.
Annons:

Fälgar i Tärnsjö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Tärnsjö.

Tärnsjö Vulk AB
N. Storg. 49
740 45 TÄRNSJÖ

Annons:

Begagnade fälgar i Tärnsjö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Tärnsjö. För att ta reda på vilka däckföretag i Tärnsjö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Tärnsjö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Tärnsjö

I Tärnsjö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Tärnsjö.

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånarantal: 1221, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tärnsjö om du vill veta mer om Tärnsjö som inte handlar om fälgar.

I Tärnsjö fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Tärnsjö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: