Fälgar i Tierp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Tierp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Tierp. Om du befinner dig i eller i närheten av Tierp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Tierp. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Tierp.
Annons:

Fälgar i Tierp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Tierp.

Nordupplands Däck AB ( NUDÄCK )
Torslundag. 3
815 37 Tierp


Oscars Däck & Verkstad AB/Däckpartner
Uppsalav. 7
815 37 Tierp

Annons:

Begagnade fälgar i Tierp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Tierp. För att ta reda på vilka däckföretag i Tierp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Tierp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Tierp

I Tierp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Tierp.

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tierp om du vill veta mer om Tierp som inte handlar om fälgar.

I Tierp fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Tierp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Uppsala.
Annons: