Fälgar i Deje

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Deje - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Deje. Om du befinner dig i eller i närheten av Deje och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Deje. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Deje.
Annons:

Fälgar i Deje

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Deje.

Inges Bilskrotning AB
Halla 1
669 91 DEJE


AD Bildelar
Älvdalsv. 28 A
669 30 Deje

Annons:

Begagnade fälgar i Deje

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Deje. För att ta reda på vilka däckföretag i Deje som eventuellt säljer begagnade fälgar i Deje rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Deje

I Deje fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Deje.

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här kan du också läsa mer om Deje om du vill veta mer om Deje som inte handlar om fälgar.

I Deje fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Deje som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Värmland.
Annons: