Fälgar i Ekshärad

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Ekshärad - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Ekshärad. Om du befinner dig i eller i närheten av Ekshärad och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Ekshärad. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Ekshärad.
Annons:

Fälgar i Ekshärad

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Ekshärad.

Ekshärads Däck & Fälg AB
Snickarvägen 7
683 60 Ekshärad


Däckteam
Snickarv. 7
683 60 Ekshärad

Annons:

Begagnade fälgar i Ekshärad

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Ekshärad. För att ta reda på vilka däckföretag i Ekshärad som eventuellt säljer begagnade fälgar i Ekshärad rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Ekshärad

I Ekshärad fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Ekshärad.

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånarantal: 1074, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ekshärad om du vill veta mer om Ekshärad som inte handlar om fälgar.

I Ekshärad fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Ekshärad som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Värmland.
Annons: