Fälgar i Filipstad

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Filipstad - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Filipstad. Om du befinner dig i eller i närheten av Filipstad och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Filipstad. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Filipstad.
Annons:

Fälgar i Filipstad

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Filipstad.

First Stop Filipstad
Kalhyttan 10
682 91 Filipstad


Törnbloms Vulk/Däckpartner
Industriv. 5
682 33 Filipstad


Skalares Däckservice
Kalhyttan 10
682 91 Filipstad


Pierres Däckservice
Radhusg. 26 A
682 32 FILIPSTAD


Helmia Bil AB
Schéeleg. 2
682 33 Filipstad


Fixit Bildelar AB
Vikgatan 4
682 30 Filipstad


A Blomqvist Skog och Däck
Pålandsv. 53
682 34 FILIPSTAD

Annons:

Begagnade fälgar i Filipstad

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Filipstad. För att ta reda på vilka däckföretag i Filipstad som eventuellt säljer begagnade fälgar i Filipstad rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Filipstad

I Filipstad fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Filipstad.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du också läsa mer om Filipstad om du vill veta mer om Filipstad som inte handlar om fälgar.

I Filipstad fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Filipstad som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Värmland.
Annons: