Fälgar i Forshaga

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Forshaga - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Forshaga. Om du befinner dig i eller i närheten av Forshaga och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Forshaga. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Forshaga.
Annons:

Fälgar i Forshaga

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Forshaga.

First Stop Forshaga
Smedjeg. 8
667 31 Forshaga

Annons:

Begagnade fälgar i Forshaga

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Forshaga. För att ta reda på vilka däckföretag i Forshaga som eventuellt säljer begagnade fälgar i Forshaga rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Forshaga

I Forshaga fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Forshaga.

Forshaga är en tätort och centralort i Forshaga kommun i centrala Värmland. Forhaga är belägen vid Klarälven, omkring 20 km norr om det delta i och runt Karlstad där älven rinner ut i Vänern. Forshaga är en bruksort, som till stor del växt upp runt pappersbruket.

Yta: 518,49 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du också läsa mer om Forshaga om du vill veta mer om Forshaga som inte handlar om fälgar.

I Forshaga fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Forshaga som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Värmland.
Annons: