Fälgar i Grums

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Grums - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Grums. Om du befinner dig i eller i närheten av Grums och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Grums. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Grums.
Annons:

Fälgar i Grums

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Grums.

First Stop Grums
Sveag. 154
664 34 GRUMS


Cebia Bildelar
Hantverkareg. 11
664 34 GRUMS

Annons:

Begagnade fälgar i Grums

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Grums. För att ta reda på vilka däckföretag i Grums som eventuellt säljer begagnade fälgar i Grums rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Grums

I Grums fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Grums.

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här kan du också läsa mer om Grums om du vill veta mer om Grums som inte handlar om fälgar.

I Grums fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Grums som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Värmland.
Annons: