Fälgar i Karlstad

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Karlstad - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Karlstad. Om du befinner dig i eller i närheten av Karlstad och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Karlstad. Sammanlagt finns det 8 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Karlstad.
Annons:

Fälgar i Karlstad

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Karlstad.

Nordic Wheels, AB
Östanvindsg. 14
652 21 Karlstad


First Stop Karlstad
Östanvindsg. 20
652 21 Karlstad


V 8 Shopen i Karlstad AB
Våxnäsg. 150
653 43 KARLSTAD


Thoréns Bilservice AB
Fjärrviksv. 23
653 50 KARLSTAD


Automotor I Karlstad Bil Service AB
Körkarlsv. 11
653 46 Karlstad


Veho Bil AB
Körkarlsv. 7
653 46 Karlstad


Klas Bil & Motor
Gjuterig. 31
652 21 Karlstad


Gräsdalens Däckservice AB
Frög. 7
653 43 KARLSTAD

Annons:

Begagnade fälgar i Karlstad

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Karlstad. För att ta reda på vilka däckföretag i Karlstad som eventuellt säljer begagnade fälgar i Karlstad rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Karlstad

I Karlstad fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här kan du också läsa mer om Karlstad om du vill veta mer om Karlstad som inte handlar om fälgar.

I Karlstad fann vi totalt 8 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Karlstad som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Värmland.
Annons: