Fälgar i Kristinehamn

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kristinehamn - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kristinehamn. Om du befinner dig i eller i närheten av Kristinehamn och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kristinehamn. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kristinehamn.
Annons:

Fälgar i Kristinehamn

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kristinehamn.

Virén Bil AB
Tuvetg. 2
681 30 KRISTINEHAMN


Däckteam
Västgötag. 51
681 42 Kristinehamn


Euromaster
Tuvetg. 1
681 30 KRISTINEHAMN


Gummicentralen i Kristinehamn AB, Nya
Västgötag. 51
681 42 Kristinehamn


Värmlands Bil i Kristinehamn AB
Västgötagatan 45
681 42 Kristinehamn

Annons:

Begagnade fälgar i Kristinehamn

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kristinehamn. För att ta reda på vilka däckföretag i Kristinehamn som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kristinehamn rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kristinehamn

I Kristinehamn fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kristinehamn.

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kristinehamn om du vill veta mer om Kristinehamn som inte handlar om fälgar.

I Kristinehamn fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kristinehamn som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Värmland.
Annons: