Fälgar i Munkfors

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Munkfors - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Munkfors. Om du befinner dig i eller i närheten av Munkfors och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Munkfors. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Munkfors.
Annons:

Fälgar i Munkfors

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Munkfors.

LM Bil AB
Munkerudsv. 30
684 32 Munkfors


Munkfors Bil AB
Trollkullev. 3
684 92 Munkfors

Annons:

Begagnade fälgar i Munkfors

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Munkfors. För att ta reda på vilka däckföretag i Munkfors som eventuellt säljer begagnade fälgar i Munkfors rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Munkfors

I Munkfors fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Munkfors.

Munkfors är en tätort på ömse sidor om Klarälven och vid riksväg 62 cirka 60 km norr om Karlstad, Värmland. Orten är huvudsakligen belägen i Munkfors kommun, dock med en mycket liten del nordost om Stubbängen i Hagfors kommun. Munkfors är centralort och enda tätort i kommunen som bär dess namn.

Yta: 731,10 hektar
Invånarantal: 3054, år 2010

Här kan du också läsa mer om Munkfors om du vill veta mer om Munkfors som inte handlar om fälgar.

I Munkfors fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Munkfors som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Värmland.
Annons: