Fälgar i Skoghall

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Skoghall - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Skoghall. Om du befinner dig i eller i närheten av Skoghall och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Skoghall. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Skoghall.
Annons:

Fälgar i Skoghall

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Skoghall.

Däckteam, Hammarö Däck & Bil
Hagakorset
663 32 SKOGHALL


M&G Bilar, AB
Olofsv. 6
663 34 SKOGHALL

Annons:

Begagnade fälgar i Skoghall

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Skoghall. För att ta reda på vilka däckföretag i Skoghall som eventuellt säljer begagnade fälgar i Skoghall rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Skoghall

I Skoghall fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Skoghall.

Skoghall är en tätort och centralort i Hammarö kommun. Skoghall är centralort i Hammarö kommun och belägen cirka nio kilometer söder om Karlstad. Orten ligger med en lång kust ut till Vänern, där Klarälven mynnar ut.

Yta: 1 051 hektar
Invånarantal: 13265, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skoghall om du vill veta mer om Skoghall som inte handlar om fälgar.

I Skoghall fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Skoghall som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Värmland.
Annons: