Fälgar i Torsby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Torsby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Torsby. Om du befinner dig i eller i närheten av Torsby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Torsby. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Torsby.
Annons:

Fälgar i Torsby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Torsby.

Torsby Bilskrot & Verkstad AB
Västanå 11
685 91 Torsby


Gummiverkstan i Torsby AB/Däckpartner
S. Industrig. 6
685 34 TORSBY


Euromaster
Kollerud 10
685 93 Torsby


Fordons & Däckcentralen
Vitsandsv. 82
685 34 TORSBY


Helmia Bil AB
Toria Center 1
685 32 TORSBY

Annons:

Begagnade fälgar i Torsby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Torsby. För att ta reda på vilka däckföretag i Torsby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Torsby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Torsby

I Torsby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Torsby.

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Yta: 548,81 hektar
Invånarantal: 4049, år 2010

Här kan du också läsa mer om Torsby om du vill veta mer om Torsby som inte handlar om fälgar.

I Torsby fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Torsby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Värmland.
Annons: