Fälgar i Åsele

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Åsele - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Åsele. Om du befinner dig i eller i närheten av Åsele och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Åsele. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Åsele.
Annons:

Fälgar i Åsele

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Åsele.

Euromaster
Skolg. 10
919 31 åsele


Åsele Vulk
Skolg. 10
919 31 åsele

Annons:

Begagnade fälgar i Åsele

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Åsele. För att ta reda på vilka däckföretag i Åsele som eventuellt säljer begagnade fälgar i Åsele rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Åsele

I Åsele fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Åsele.

Åsele, tätort och centralort i Åsele kommun i sydligaste Lappland, Västerbottens län. Åsele ligger längs riksväg 92 50 km väster om Fredrika. Riksväg 90 passerar strax öster om tätorten. Ångermanälven flyter genom Åsele. Orten är främst känd för Åsele marknad.

Yta: 337,93 hektar
Invånarantal: 1798, år 2010

Här kan du också läsa mer om Åsele om du vill veta mer om Åsele som inte handlar om fälgar.

I Åsele fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Åsele som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: