Fälgar i Bjurholm

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bjurholm - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bjurholm. Om du befinner dig i eller i närheten av Bjurholm och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bjurholm. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bjurholm.
Annons:

Fälgar i Bjurholm

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bjurholm.

Däckteam
Vännäsv. 2 A
916 31 BJURHOLM


Däckcentralen i Bjurholm AB
Vännäsv. 2 A
916 31 BJURHOLM


Finauto HB
Smedv. 22
916 31 BJURHOLM

Annons:

Begagnade fälgar i Bjurholm

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bjurholm. För att ta reda på vilka däckföretag i Bjurholm som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bjurholm rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bjurholm

I Bjurholm fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bjurholm.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bjurholm om du vill veta mer om Bjurholm som inte handlar om fälgar.

I Bjurholm fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bjurholm som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: