Fälgar i Boliden

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Boliden - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Boliden. Om du befinner dig i eller i närheten av Boliden och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Boliden. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Boliden.
Annons:

Fälgar i Boliden

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Boliden.

OKQ8
Storg. 28
936 31 BOLIDEN

Annons:

Begagnade fälgar i Boliden

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Boliden. För att ta reda på vilka däckföretag i Boliden som eventuellt säljer begagnade fälgar i Boliden rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Boliden

I Boliden fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Boliden.

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånarantal: 1566, år 2010

Här kan du också läsa mer om Boliden om du vill veta mer om Boliden som inte handlar om fälgar.

I Boliden fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Boliden som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: