Fälgar i Bureå

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bureå - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bureå. Om du befinner dig i eller i närheten av Bureå och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bureå. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bureå.
Annons:

Fälgar i Bureå

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bureå.

JS Däck o Fix AB
Sinusg. 25
932 51 Bureå

Annons:

Begagnade fälgar i Bureå

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bureå. För att ta reda på vilka däckföretag i Bureå som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bureå rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bureå

I Bureå fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bureå.

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånarantal: 2360, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bureå om du vill veta mer om Bureå som inte handlar om fälgar.

I Bureå fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bureå som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: